Tarinamme

 
 

Boon Nam tuo vivahteikkaita makuja hymyjen maasta – Thaimaasta, joka tunnetaan eloisasta ruokakulttuuristaan sekä värikkäistä ja uniikeista annoksistaan. Thai-keittiön erityispiirteet ovat jalostuneet maan vaihtelevan ilmaston ja maaston sekä aromirikkaan kulttuurin ansioina. Boon Nam vaalii thaimaalaisen keittotaidon raikkaita ja parhaita makuja, hyödyntäen perinteisiä ruuanlaittotapoja sekä reseptejä, luoden näin heleän ja hienostuneen kokonaisuuden.

 
 
BoonNam-Muraalit-4 2.jpg
 

Tulinen, hapan, suolainen ja makea, keittiömme ydin on makujen neljän peruspilarin täydellinen tasapaino. Boon Nam tarjoaa pieniä suupaloja täynnä makuja. Tuoreita yrttejä, murskattua limettiä, chilejä, paahdettua maapähkinää. Aromaattisia sekä tulisia salaatteja, mehukkaita puuhiilellä grillattuja lihoja Isan alueelta, kookoskermaisia curryja maan keskiosasta ja raikkaita mereneläviä Etelä-Thaimaasta. Boon Namissa kaikki menun komponentit valmistetaan itse alusta lähtien hyödyntäen laadukkaimpia raaka-aineita. Annokset on suunniteltu jaettavaksi perheruokailutyyliin, koko pöytäseurueen kesken. 

Unohtumaton ateria nautitaan lämpimän elegantissa tunnelmassa Helsingin upeimman hotellin, Hotel St. Georgen katutasossa. Poikkeavan kiinnostavat maut yhdistettyinä käsityönä tehtyihin cocktaileihin sekä loistaviin viineihin – lämmittävä illallinen vie sinut kiehtovalle elämysmatkalle. 

Boon Namia ja Hotel St. Georgea yhdistää vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin arvomaailma. Ravintola täydentää hotellin jo ennestään laajaa palvelukokonaisuutta. Se on samalla kuitenkin täysin itsenäinen, oma ravintolansa, jonka perustajat ja omistajat ovat Tomi Björck, Serko Rantanen, Ronny Malmberg, Minka Björck, Kevin Manu ja Hoang Nguyen. Tämä erittäin kokenut ja intohimoinen tiimi halusi yhdistää voimavaransa ja taitonsa. Syntyi kiinnostava lopputulos, josta huokuu rakkaus kokonaan käsityönä valmistettua ruokaa kohtaan ja aito intohimo thaimaalaisen keittiön makumaailman monimuotoisuuteen.  

Ihmiset

xxBoonNam_People_171120-1.jpg

Tomi Björck

Keittiömestari, konseptin visionääri

Yksi Suomen tunnetuimmista ravintoloitsijoista on asunut ympäri maailmaa ja avannut ravintoloita Suomeen, Ruotsiin ja Australiaan. Tomi inspiroituu vivahteikkaista ruokakulttuureista ja on syventynyt aasialaisten keittiöiden monimuotoisuuteen viimeisen vuosikymmenen ajan. Hän nauttii päästessään jälleen luomaan uusia elämyksiä suomalaisille ja siten mahdollistamaan meille kaikille illallisen mittaisen makumatkan huippukokin omiin lempikolkkiin maapallolla.

 

Serko Rantanen

Keittiöpäällikkö

Intohimoinen keittiömestari Serko on ollut Tomin “luottomesu” jo yli kymmenen vuotta. Serko on ollut mukana miltei kaikessa ruokaan ja ravintoloihin liittyvässä, sekä kiertänyt maailmaa hyvän ruuan ja ravintolakokemusten perässä. Hän on käsityöläinen henkeen ja vereen, jonka taitava veitsenkäyttö pääsee oikeuksiinsa sekä puutöissä että herkkiä mereneläviä leikatessa. Serkolla on erittäin laaja kokemus thai-keittiöstä.

 
 

Kevin Manu

Keittiömestari

Irlannista kotoisin oleva Kevin saapui Suomeen kokattuaan ympäri maailmaa Australiassa, USA:ssa ja Englannissa sekä merillä loistojahdeilla. Intohimoinen thai-keittiön taituri on tehnyt upean uran Farangissa, jossa hän viihtyi edeltävät seitsemän vuotta. Tämä pienen tytön ja pojan ylpeä isä johtaa Boon Namin keittiötä lempeällä, mutta säntillisellä persoonallaan varmistaen korkean laadun.

Ronny Malmberg

Ravintolajohtaja & Sommelier

Ronny omaa pitkän ja monipuolisen historian vuoden hovimestari- ja tarjoilijakilpailuista, hotellialalta sekä korkeatasoisista ruokaravintoloista. Palvelun korkea laatu sekä timanttinen juomatuote ovat Ronnylle intohimo.

 

Hoang Nguyen

Ravintolapäällikkö

Hoang eli tuttavallisemmin Honki on aito asiakaspalvelija ja salipuolen taituri, joka omaa erittäin monimuotoisen ravintola-alan kokemuksen. Kun käsillä olivat ensimmäiset avajaiset ravintolayrittäjänä, oli hän heti valmis laittamaan itsensä likoon. Erittäin innostunut ja sanavalmis ravintolapäällikkö takaa Boon Namin palvelun laadun joka päivä samalla vieden konseptia eteenpäin.

 
 

Minka Björck

Liiketoimintajohtaja

Viimeisen 11 vuoden aikana Minka on avannut ja johtanut lukuisia menestyksekkäitä ravintoloita niin ikään Suomessa, Ruotsissa ja Australiassa. Minka on todella onnellinen Boon Namin synnystä, sillä thai-ruokakulttuuri on hänelle aito intohimo.